پروژه کارآفرینی تولید سوسیس و کالباس

پروژه کارآفرینی تولید سوسیس و کالباس

 

دانلود رایگان پروژه

فرمت پروژه : Word
تعداد صفحات : ۶۲
 

خلاصه طرح

در این طرح به بررسی کارگاه تولید سوسیس و کالباس پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

سایر عناوین موجود

فصل اول – چکیده طرح

جدول نتایج چکیده طرح
مشخصه طرح
فرآیند تولید
شرایط عملیاتی
تعداد کارکنان
تاسیسات زیر بنائی
دستگاهها و تجهیزات خط تولید
زمین و ساختمانها
سرمایه گذاری
کل سرمایه گذاری
قیمت تمام شده
قیمت عمده فروشی
شاخص های اقتصادی

فصل دوم – کلیات در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید

مقدمه
۱-۱ تعریف
تعریف
طبقه بندی
بسته بندی
حد استاندارد
شرایط واردات
جایگاه مصرف محصول
بررسی بازار محصول
چگونگی ومیزان بکارگیری
ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش و چگونگی روند تغییرات قیمت
فروش محصول اصلی در داخل و خارج کشور

فصل سوم – بررسی و برآوردهای فنی

۱-۳ ارزیابی روشهای مختلف تولیدی و گزینش روش بهینه
۲-۳ تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید
مراحل فرآیند تولید سوسیس و کالباس بشرح زیر میباشد
۱- آماده سازی گوشت
۲- توزین مواد اولیه
۳- اختلاط
۴- کاتر
۵- لفاف زنی
۶- پخت و دود دادن
سرد کردن
۴-۳ بررسی مناطق، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت
۱-۳-۳ کنترل کیفیت مواد اولیه
گوشت
کنترل کیفیت حین تولید
مرحله آماده سازی گوشت ( قصابی)
فرمولاسیون و کاتر
کنترل پر کردن و بسته بندی
پخت و دود
کنترل کیفیت محصول
آزمایشات شیمیائی شامل
آزمایشات میکروبی شامل
آزمایشات فیزیکی محصول شامل
تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه شامل
۵-۳ تعیین و محاسبه ظرفیت ، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد
ظرفیت و برنامه تولید
برنامه تولید
مشخصه عملکرد واحد
۶-۳ ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی ، منابع تامین و نقش هر یک از مواد
اولیه در تولید محصول با احتساب میزان ضایعات و میزان مصرف سالیانه
بررسی و مطالعه در خصوص مواد اولیه
گوشت
چربی
آب
مواد فیلر و اکستندر
چاشنی ها
طعم دهنده ها
با توجه به ظرفیت اسمی واحد که ۲۷۰۰ تن در سال میباشد و با توجه به اینکه واحد در زمان
۷-۳بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاه و تجهیزات خط تولید با
ذکر ویژگی های ظاهری انرژی مصرفی سازندگان کشورهای سازنده شاخص بر اساس
فرآینده منتخب و …
چرخ گوشت
میکسر
چاپر (کاتر بی صدا)
پرکن
اطاق پخت و دود
مشخصات فنی و قیمت دستگاههای مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس (با ظرفیت ۱۳۵۰ تن در سال)
۸-۳ تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی که شامل دستگاهها و تجهیزات و ماشین آلات آزمایشگاه ، تعمیرگاه ، سیستم ترابری، گرمایش، سوخت رسانی، سرمایش، آبرسانی، تهویه و هوای فشرده سیستم دفع آلودگی محیط زیست اطفا حریق باسکول و برق و … محاسبه می گردد.
آزمایشگاه
تعمیر گاه
وسائط نقلیه حمل و نقل
تاسیسات برق
سایر تجهیزات ، تاسیسات و انشعابات
۹-۳ تجزیه و تحلیل و محاسبه نیروی انسانی
۱۰-۳ محاسبه کلیه سطح زیر بنای لازم برای سالن تولید ، انبارها ، تاسیسات ، آزمایشگاه
و غیره
مساحت زمین و عملیات محوطه سازی

فصل چهارم – بررسی های مالی و اقتصادی

۱-۱-۴ هزینه مواد اولیه
۲-۱-۴ هزینه تامین انرژی ( آب ، برق، سوخت)
سایر هزینه ها
۳-۱-۴ هزینه خدمات نیروی انسانی
۲-۴ تدوین ، تشریح و جداول سرمایه ای واحد از جمله محاسبه ارزش دستگاهها و
تجهیزات خط تولید، وسائل نقلیه،تاسیسات عمومی ، ساختمانها
۱-۲-۴ محاسبه و ارزش ماشین آلات و دستگاهها
۲-۲-۴ هزینه وسائل نقلیه
۳-۲-۴ هزینه تجهیزات و تاسیسات واحد
۴-۲-۴ هزینه کل زمین و عملیات ساختمانی و محوطه سازی
۵-۲-۴ برآورد هزینه های قبل از بهره برداری
۳-۴ بر اورد دارائیهای ثابت ، سرمایه در گردش ، کل سرمایه گذاری، دریافت وام بانکی و
هزینه های مربوطه و کارمزدبانکی
۲-۳-۴ سرمایه در گردش طرح
برآورد هزینه سالانه تولید
هزینه سرمایه در گردش
۳-۳-۴ کل سرمایه گذاری
۴-۴ هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی
۱-۴-۴ هزینه تعمیر و نگهداری سرمایه ثابت
هزینه تعمیر و نگهداری
۲-۴-۴ هزینه استهلاک سرمایه ثابت
۵-۴ برآورد کل هزینه های ثابت و هزینه های متغیر تولید
۱-۵-۴ قیمت تمام شده محصولات
۶-۴ محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار و تعیین میزان سود آوری
طرح بر اساس قیمت فروش مستند در ظرفیت نهایی و تجزیه و تحلیل و مقایسه نتایج
حاصله با کالای مشابه داخلی و قیمت نمونه خارجی
۷-۴ تعیین شاخصهای اقتصادی از جمله ارزش افزوده ، سهم منابع داخلی ، نقطه سربه
سر، نرخ و سالهای برگشت سرمایه،سرمایه گذاری سرانه .
ارزش افزوده طبق تعریف عبارتست از حاصل تفریق ارزش داده ها از ارزش ستانده ها و اگر ارزش داده ها عبارت باشد ار ارزش جاری تولیدات اصلی و فرعی فعالیت طی یک دوره یکساله حسابداری و ارزش ستانده ها هزینه های جاری فعالیت می باشد قیمت واحد محصول در ظرفیت آن محاسبه شده است .
با توجه به جدول فوق
سود
نقطه سربه سر
برگشت سرمایه
تجزیه و تحلیل و ارزیابی کلی طرح

 

دانلود پروژه کارآفرینی تولید سوسیس و کالباس

 

 

نوشته پروژه کارآفرینی تولید سوسیس و کالباس اولین بار در مرکز دانلود پروژه ها و مقالات اماده پدیدار شد.